proeven 2016

Uitslagen proeven 2016

MAP voor Epagneuls - Haaften

13 september 2016

 

“De vijf Continentalen”:

De verenigingen voor de Epagneul Breton, de Vizsla, Griffon Korthals, Heidewachtel en de Cesky Fousek waren verantwoordelijk voor de achtste MAP in successie.


Ook weer te gast in de Crobsche Waard. Een prachtig terrein met vele en soms verrassende mogelijkheden en ondanks dat er veel houtkap gepleegd is in dit gebied is de organisatie, onder voorzitterschap van Joep Rooijakkers, er weer in geslaagd om een achttal mooie proeven uit te zetten.


In een verzengende hitte werd er gewerkt door zowel de hond als de voorjager. Voor de honden was het waterwerk een welkome afkoeling, die helaas aan de voorjagers en keurmeesters voorbij ging!


Misschien kwam het door de warmte, maar er werden weinig diploma’s behaald die dag en toch heb ik prachtig hondenwerk kunnen zien.


Dit was de uitslag:


MAP B

1 – Hunter Jack van die Hage tot Gouwe (Heidewachtel) –

 eig./vj. Alexander van Dorp – 548 pnt.

2 – Multi Ch. Larcchan vom Forstweg (Heidewachtel) –

eig./vj. Marjo Hagoort – 528 pnt.

3 – Finou vd Mennink Weide (Griffon Korthals) –

eig./vj. Martine Bongers – 498 pnt.

 

MAP A

1 – Boris vd Mennink Weide (Griffon Korthals) –

eig./vj. Ronald Strous – 514 pnt.

2 – Hanna vd Duyl (DSL) – eig./vj. A. Ottenschot  - 505 pnt.

3 – Cora vd Hulmerheide (DSD) – eig./vj. Fre van Dal – 500 pnt.

SJP voor Epagneuls

20 augustus 2016

 

OP zaterdag 20 augustus werd de eerste samenwerkende SJP proef van de verschillende Epagneul clubs Nederland gehouden in de prachtige omgeving van Herkenbosch. Het was een bijzonder geslaagde dag. Het weer was prima en de sfeer heel ontspannen. Op de foto de drie voorzitters en de winnaars van de dag!