Opleidingstraject ras examen voor exterieur keurmeester

In 2017/2018 gaan wij als EBCN het opleidingstraject begeleiden voor mensen die ras-examen willen doen om voor de Epagneul Breton exterieur keurmeester te worden.

Het ras-examen zelf staat gepland op 26 mei 2018. Tot nu toe zijn er ongeveer 8 aanmeldingen binnen bij de Raad van Beheer.

 

Het voortraject met bijbehorende opleidingen hebben zij allen gevolgd bij de Raad van Beheer. Voor specifieke ras eigenschappen en werk eigenschappen zijn wij als vereniging de aangewezen persoon om de cursisten te begeleiden.

 

Voor deze mensen zullen wij het komende jaar dus een aantal dingen organiseren en faciliteren.

Er zijn twee theorie- en praktijk-avonden, en daarnaast zullen de kandidaten waarschijnlijk aanwezig zijn bij meerdere activiteiten van onze vereniging. Denk aan een veldwedstrijd, SJP proef of MAP.

 

Het kan zijn dat u wordt aangesproken door deze mensen en dat ze u vragen willen stellen over het ras of uw hond. Wij hopen dan dat u deze mensen zoveel mogelijk enthousiast te woord wilt staan.

 

Wanneer u geen antwoord heeft op hun vragen kunt u ze altijd doorverwijzen naar mij of iemand anders van het bestuur.

 

Keurmeesters voor het ras-examen zijn Dick Rutten en Riki Lochs-Lomans (nog onder voorbehoud). Zij zullen ons ook begeleiden gedurende het opleidingsjaar.

 

Mochten er mensen zijn die actief mee willen werken aan dit traject door bijvoorbeeld mooie stand en/of kop foto’s  van hun hond beschikbaar te stellen voor het lesmateriaal, of met hun hond te showen tijdens de praktijkdagen en/of het examen, welke in het voorjaar van 2018 gaat plaats vinden, dan hoor ik het graag!

 

Contactpersoon: Josephine Floor

joske.floor@gmail.com

06-40323419 (na 18:00)

webby : Nel Barendregt - Frodo & Co

“Miss de Trémouard” van fokker/eig. Sandrine Flaux, winnaar van de National d’Elevage 2017

 

redactie en web

secretariaat

De Epagneul Breton Club Nederland

fokken en pups